Enstar signar NFL-spelaren C-J Björk från Dallas Cowboys

Foto: Cecilia Håkansson

Enstar har letat efter en person som kan förstärka linebackerpositionen i företagets projektorganisation. Carl-Johan är en viktig rekrytering i bolagets utveckling och inför säsongen 2019/2020. Under 2019 kommer Enstar att satsa mer på solenergi och i linje med det behöver vi förstärka kompetensen inom el.

Carl-Johan kommer senast från ApQ El där han arbetat med projektledning på entreprenadsidan. Dessförinnan har han lång erfarenhet inom elbranschen där han arbetat med de flesta moment branschen kan erbjuda.

”Det som var så attraktivt med Enstar var primärt deras vilja att bli en ledande aktör inom förnybar energi samt de drivna personerna som ligger bakom dess skapande”, Carl-Johan Björk

I sin tidigare karriär har C-J även varit proffs i amerikansk fotboll. Han har spelat i Europa men också i NFL där han spelat för Green Bay Packers, Cincinnati Bengals och Dallas Cowboys.

”Carl-Johan har en elitidrottares personliga egenskaper som vi värdesätter högt. Enstar är i en expansionsfas där det behövs personer med en naturlig förståelse för gruppdynamik, ansvarsfördelning och struktur. Utöver det så har han en vinnarinstinkt som få besitter”, John von Wowern, VD, Enstar AB