Jobba hos oss

För att möta klimatutmaningarna måste vi göra ännu mer, ännu snabbare. Därför fortsätter vi bredda vår expertis genom att samla den främsta kompetensen inom energioptimering.

Vision

Vi vill vara pionjären i omvandlingen mot 100% hållbara energilösningar för fastigheter. Med fokus på lokal, återanvänd och förnybar energi leder vi övergången mot en framtid där hållbara energisystem kommer att prägla varje aspekt av samhället.

Mission

Vi kämpar för att generationerna efter oss också ska kunna leva på vår planet. Med innovation, nyfikenhet och kreativitet hjälper vi våra kunder att optimera den befintliga energianvändningen och ta tillvara på förnybar energi. Det är så vi bidrar till en bättre morgondag – och till en grön affär som gynnar alla.

Lediga jobb just nu

Gillar du att lösa komplexa problem på smartast möjliga sätt? Vill du att din kunskap ska omvandlas till handling? Längtar du efter att få vara med och bidra till den gröna energiomställningen? Då är Ferla rätt plats. Håll utkik efter jobbet som passar dig, och välkommen med din ansökan.

Träffa teamet

Jag drivs av det samarbete vi har med våra kunder. Det är berikande att få göra affärer där vi är med och ställer om deras fastigheter till gröna och hållbara och samtidigt mer lönsamma. Alla tjänar på det, vi, våra kunder och framförallt miljön.

Martin

 – Vice VD & Försäljningschef

Det är lätt att gå till jobbet när man med förnybar energi som verktyg arbetar mot en lägre mänsklig klimatpåverkan.

Carl-Johan Björk

Som Projektledare är variationen det roligaste; det är en del kommunikation, teknik, juridik, ekonomi, kvalitetsutveckling, problemlösning och relationsbyggande varje dag vilket passar mig som är nyfiken på det mesta. Är man dessutom projektledare på just Ferla är man omgiven av fin miljö, har stor egen frihet och roliga aktiva kollegor.

Ingrid Myhr Radell

 – Projektledning

Förvaltning är nyckeln till hållbar tillväxt och stabilitet. När det kommer till Energiförvaltning tar vi det ett steg längre. Tack vare vår expertis inom geoprojekt och förnybar energi, förvaltas varje kvadratmeter omsorgsfullt och blir därmed en investering inte bara i framgång och långsiktig hållbarhet för våra kunders fastigheter, utan också för miljön vi delar och värnar om.

Sara Karakani

 – Affärsområdeschef / Energiförvaltning

Som driftsättare får jag vara med och följa "min" anläggning från tidigt konstruktionsskede till det att jag överlämnar driftansvaret till slutkunden. Arbetsuppgifterna blir aldrig monotona eftersom vi ständigt strävar efter att vidareutveckla vår produkt. Det skulle jag säga är ett bra recept för att stanna kvar i 13 år på ett företag.

Henrik Bokedal

 – Driftsättning

När jag går till jobbet varje dag vet jag att jag kommer mötas av lättsamhet och skratt, i kombination med att alla jobbar hårt när det behövs och alltid stöttar varandra. För mig är denna balans nyckeln till att trivas och motiveras på jobbet.

Jessica Torsell

Vi har ett öppet arbetsklimat där olika idéer kan stötas och blötas och där vi hjälper varandra att tillsammans bli bättre. I och med att vi tillhandahåller tjänster från ax till limpa finns det alla möjligheter att utvecklas och olika inriktningar att förkovra sig inom.

Karl Hallqvist

Frågor och svar

Vårt nyrenoverade kontor ligger mitt i Sickla köpkvarter i Nacka, Marcusplatsen 1B, 2trappor.

Vi har en hybridlösning för våra tjänstemän där man har möjligheten att arbeta på distans under 1-2 dagar per vecka.

Både ja och nej. Våra tjänstemän har flexibla arbetstider med ”core hours” mellan 9-15. Man styr själv om 6-15 eller 9-18 passar bäst för att få ihop livspusslet, och det kan variera från en dag till annan. Våra tekniker har fasta arbetstider och arbetar mellan 7-16.

Alla våra medarbetare får 30 dagars semester, ett generöst friskvårdbidrag och tillgång till Hälsoslussen via Skandia. Vidare har vi gemensam frukost på måndagar, fredagsfika och regelbundna AW:s. Under våren när vädret tillåter har vi även gemensam grill-lunch på onsdagar.

Beroende på tjänst kan det förekomma resor i tjänsten. Vi erbjuder våra tjänster i hela landet och har genomfört energientreprenader på ett flertal orter från norr till söder.

Expertis och engagemang under samma tak

Det gör det möjligt att skapa skräddarsydda energilösningar, som både får ner koldioxidutsläppen i atmosfären och kostnaderna för fastighetsägaren. Var med och påverka i arbetet med energiomställningen.