Expertis och engagemang under samma tak

Om oss

Förändrar framtiden

Vi ser varje nytt projekt som en ny möjlighet att bidra till en grönare framtid. Det är ur den tanken, att varje genomförd insats bidrar till att jorden vi lämnar efter oss blir lite bättre, som vi får vårt driv. Det är så vi tar vårt ansvar – för planeten men också mot kommande generationer.

Din helhetsleverantör av skräddarsydda lösningar

Som pionjärer inom fastighetsbranschens gröna energiomställning, fungerar vi idag som en helhetsleverantör för hållbar fastighetsutveckling. Här förenas expertis och engagemang. Det gör det möjligt att skapa skräddarsydda energilösningar, som både får ner koldioxidutsläppen i atmosfären och kostnaderna för fastighetsägaren.

Fjärilseffekten med Ferla

Ferla är mer än bara ett namn – det berättar om vår koppling till naturen, klimatet och om positiv förändring. Precis som en fjärils vingslag kan utlösa en storm, får våra smarta lösningar i en byggnad stora effekter, långt bortom fastighetens väggar. Principen kallas för ”fjärilseffekten” – och vi har gjort den till vår filosofi, som inspirerar oss till att varje dag göra skillnad.

Ferla i siffror

Års erfarenhet

Anställda

Genomförda energientreprenader