Talangtrio till Enstar

fv. Emma Wernius, Ebba Rydholm och Nelly Håkansson

Enstar har fortsatt stark tillväxt och är inne i en pågående scaleup-fas och fortsätter att rekrytera i snabb takt för att skapa redundans och momentum i organisationen.

Med dessa tre personer förstärks organisationen i Projekt, Försäljning och Teknik.

Emma Wernius går in som assisterande Projektledare. Hon är utbildad Civilingenjör från KTH i Energi och Miljö med en masterinriktning inom Hållbar Energiteknik.

”Jag valde Enstar på grund av mitt intresse för omvandlingen till en hållbar och förnybar energisektor. Bolaget har en stark vision om en hållbar framtid. Dessutom uppskattar jag Enstars värderingar och gemenskap, det skapar verkligen en familjär och trevlig stämning som gör det extra kul att gå till jobbet!, säger Emma Wernius, Assisterande Projektledare, Enstar AB”

Ebba Rydholm har rekryterats som Kundansvarig. Hon har studerat maskinteknik på KTH med inriktning industriell ekonomi och produktion. Ebba gjorde även sitt examensarbete på Enstar.

”Jag valde Enstar för att få komma till en arbetsplats som har mycket kompetens, fina värderingar och inspirerande miljö. Det bästa med Enstar är kollegorna och atmosfären på kontoret. Alla är väldigt hjälpsamma och lösningsorienterade vilket bidrar till en bra sammanhållning och en härlig framåtanda!, säger Ebba Rydholm, Kundansvarig, Enstar AB”

Nelly Håkansson har påbörjat sin anställning som Energiingenjör. Hon är utbildad civilingenjör inom Hållbar Energiteknik på LTU och kommer närmast från Rikshem där hon jobbade som fastighetstekniker för att få praktisk erfarenhet av fastigheters energisystem.

”Jag sökte till Enstar för att få jobba med energieffektivisering av fastigheter och få bidra till minskad klimatpåverkan. Bolaget är också inne i en expansionsfas och det ska bli kul att få vara med på denna resa! Utöver det så är det väldigt bra sammanhållning och bra kollegor där alla är drivna till att göra ett bra jobb, säger Nelly Håkansson, Energiingenjör, Enstar AB”

”Jag är väldigt glad över att få in tre talanger som Emma, Ebba och Nelly. Det märks redan att dom tillför mycket till övriga organisationen. Alla tre är målmedvetna och bidrar med positiv energi vilket är viktigt nu när vi är inne i en scaleup-fas för att skapa tempo i bolaget, säger John von Wowern, VD, Enstar AB