Start / Tjänster / Teknisk Service

Teknisk Service

Få kontroll på er fastigheter med en drift- och servicepartner som inte bara reagerar på problem – vi förutser och löser dem innan de ens uppstår.

Vårt engagemang sträcker sig längre än bara akuta insatser. Med våra flexibla serviceavtal tar vi ett stort kliv in i framtiden för att säkerställa driftsäkerhet. Vi förstår att driftavbrott är kostsamma och kännbara för verksamheten. Därför inkluderar våra serviceavtal inte bara akut avhjälpande utan även förebyggande underhåll som täcker viktiga krav från myndigheter. Bland annat periodisk läckagekontroll enligt F-Gasförordningen och fullständig rapportering.

Här nedan ser ni exempel på tjänster vi erbjuder inom våra energiförvaltningsavtal;

Distansövervakning

Via uppkopplade system håller vi koll på era anläggningar dygnet runt. Från temperaturkontroller till enhetsprestanda, ger vår distansövervakning er en effektiv lösning för att förhindra eventuella avvikelser och minimera driftstopp. Med oss kan ni vara trygga i vetskapen om att er verksamhet är under konstant uppsikt för optimal prestanda.

Larmhantering

Vår larmhanteringstjänst är designad för att agera i realtid och säkerställa snabb respons på eventuella avvikelser eller problem. Genom att integrera larmövervakning och en dedikerad energicontroller, erbjuder vi en trygg och pålitlig lösning för att hantera och åtgärda problemen. Oavsett om det är en temperaturvarning eller annan kritisk händelse, är vi redo att agera och säkerställa en trygg anläggning. 

Jour

Med vår jourtjänst har ni tillgång till snabb och professionell assistans dygnet runt. Våra kunniga tekniker står redo att hantera akuta situationer och garantera att er anläggning återgår till normal drift så snabbt som möjligt. 

Energiuppföljning

Optimera er energianvändning och sänk kostnader genom vår energiuppföljningstjänst. Med analys och rapportering hjälper vi er att förstå er energikonsumtion och identifiera möjligheter till besparingar. Genom att ständigt övervaka och utvärdera anläggningens energiprestanda, kan vi tillsammans skapa en skräddarsydd plan för att maximera er energieffektivitet och hållbarhet.

Önskar du mer fokus på energi i den dagliga driften?

Kontakta mig för att diskutera ett energiförvaltningsupplägg för era fastigheter.

Sara Karakani

Affärsområdeschef Energiförvaltning